fredag 8 juli 2011

Lata sommardagar!

 Du milde tid, det här är livet :)
 Men det där att bada i havet är INTE Akkis grej!
 mmmmm kli bakom örat är det bästa .
 Tänk vilka mysiga platser det finns i soffan när det är trångt :)
 Här är nästan den bästa platsen i hela stugan,
precis bredvid köksbänken.
Ibland kan halsen liksom bli hur lång som helst.

Ännu en skön sovställning!
Nu är vi hemma en sväng innan vi far iväg på lite mer äventyr!
P.S
Hur är det med Hugo och hans ben, har tänkt på honom????

6 kommentarer:

 1. Anna,Johan och Hugo8 juli 2011 11:32

  Hej. Hugo blev opererad för andra gången idag :( för plattan som han hade inne i benet hade gått av. Tillbaks på ruta ett med andra ord. Frustrationen och ilskan och sorgen över situationen är stor och det är stundtals väldigt jobbigt. Tackar som frågar :) vi kämpar på och tar en dag i taget.

  SvaraRadera
 2. Anna, Johan och Hugo:
  Åhh NEJ va jobbigt :( Stackars er och stackars stackars Hugo.
  Det är ju så typiskt!! Plattan som sitter i benet, ska den vara kvar alltid? Va konstigt att den gick av. Har han ont??
  Vi skickar massor av krya på dig kramar till Hugo och hopas verkligen att det kommer att börja gå åt rätt håll NU <3
  Akki har också lite problem, hans vänstra bakben hoppar ur led lite då och då, han verkar inte ha ont av det men väldigt obehagligt. När det händer så måste man böja benet och då hoppar det rätt igen. Vetrinären säger att om det händer ofta så kan man operera, vi avvaktar över sommaren och ser hur det går, men ett orosmoment är det allt.
  Men som sagt vi tänker på er!

  SvaraRadera
 3. Anna Johan o Hugo9 juli 2011 11:09

  Hej och tack igen! Hugo tackar för kramarna o skickar pussar tillbaka :) Vi fick hem honom idag, och nu sitter det en större och starkare platta i benet. Den är egentligen lite "för" stark, kan ev. komma att leda till obehag för honom och isf måste den tas bort. Hade den första plattan bara hållt, så hade den fått sitta kvar. (Han hade inte särskilt ont alls, trots att plattan gick av o benet såg ut som en banan) Måtte det bli problemfritt nu för en tredje operation vill vi inte gå igenom! Nu har vi iaf fått lugnande att ge honom. Känns inte alls roligt men ett måste.

  Förstår verkligen er oro för Akkis bakben! Det är inte roligt att behöva genomgå en operation. Vet man varför benet hoppar ur led och när händer det? Men tur att han inte har så ont av det.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg, den här kommer vi nog att följa! Vår familj har nyss fått upp ögonen för rasen, och har just börjat titta runt på olika kennlar.. Tips och råd mottages gärna!

  Hälsningar från Åland,
  Sofie

  SvaraRadera
 5. Anna Johan o Hugo12 juli 2011 11:12

  Försvann vårt svar någonstans i cyberrymden tro?..

  SvaraRadera
 6. Anna, Johan och Hugo: Vi är på semester så det är bara jag som slarvat lite med mail mm. sista dagarna, får bli skärpning på det ;)
  Hoppas verkligen det funkar med den nya plattan nu.
  Vetrinären sa bara att på vissa hundar hoppar benet lättare ur led, det verkar som det oftast går i koppel och de gånger han blir stressad och dra, det händer nästan aldrig när han är lös och springer. Vi får väl se hur det blir till hösten.
  Ha det så gott och många krya på sig pussar till Hugo!

  Sofie:
  Hej! Vad roligt att du hittat hit till Akkis lilla blogg:) Och så spännande att ni funderar på att skaffa er en liten Italienare, världens mysigaste, härligaste och vackraste hund:) Jag är själv väldigt mycket nybörjare på denna rasen, men innan vi bestämde oss för just IG så läste jag hur mycket som helst om rasen på nätet och lyckades träffa en liten Ig tjej också innan.
  Det känns som om det är väldigt olika hur de är från hund till hund, många är väldigt försiktiga av sig medans vissa inte är det (Akkii tex. är mer av den INTE försiktiga typen:) Undrar du något så bara fråga:)
  Ska bli spännande att höra hur det går!
  Många soliga hälsningar Linda och Akki

  SvaraRadera