torsdag 2 juni 2011

Snabbvisit i sommarstugan och lite om vetrinärbesöket.

 Hoppsan, Akki lite förskräckt när han upptäcker att han verkligen gått ut i vattnet :)
Och i Onsdags var vi hos vetrinären på lite blandade ärenden.
Akki markerar väldigt mycket både inne och ute, och sticker iväg när vi är ute och struntar fullständigt i att vi kallar på honom, juckar på vissa andra hundar ganska mycket. Så efter att ha pratat lite med vetrinären bestämde jag oss för att prova medicinsk kastrering, det håller i sig i ca; 6 månader och ska då se om det blir någon skillnad. Någon som har någon erfarenhet av detta?? Bra eller dåligt??
Samtidigt fick han sin 1 års spruta, och sist men inte minst har Akki problem med sitt vänstra bakben. Hans knäskål hoppar ur led titt som tätt, man får det väldigt lätt rätt igen och han verkar inte ha ont när det händer men det är ju bara för tråkigt och synd om honom förstås :( Vissa hundar har tydligen lättare för att knäskålen hoppar ur led, men händer det ofta, eller om de har ont av det så är det operation som gäller, vetrinären trodde inte det var något som kommar att växa bort, tyvärr.

1 kommentar:

  1. Jag har ingen koll alls så jag frågade mig för lite när jag tog lite prover på min hund. De sa att det var en del biverkningar men vilken medicin har inte det... allt har ju för och nackdelar me sig. Jag tyckte det lät tidigt att ge men till sånna små söta hundar som du har så räknades det inte var så tidigt, de var väl helt enkelt färdiga :)

    så inte blidde jag klokare för de...

    Jag grunnar på vad jag ska göra me min - å inte blir jag nått klokare där heller :(

    SvaraRadera