söndag 10 april 2011

Vårkänslor....

 Åhh vilket härligt väder vi har haft i helgen :)
Helt underbart!
Akki hade så passens mycket vårkänslor så han försökte att rymma så fort tillfälle gavs. Idag stack han, och jag trodde han skulle dö ja jag trodde att jag skulle dö oxå :(
Gud så rädd jag var....
Hjärtklappning!
I minst 200 km/h sprang han ut på trottoaren och bort längs storgatan, trodde aldrig jag skulle få se honom igen. Men en bit bort träffade han på en annan hundrymmare och tänkte väl som så att åhhhh en kompis, kom så sticker vi hem till mig (tack och lov),  och så kom de springande och började busa här hemma!
 Kära nån vad hemskt det var!
Med en massa godis lyckades vi fånga in de nyfunna vännerna välbehållna.
Vilken enorm tur att vi har börjat sätta upp staket :)
Även om vi tar våra långpromenader i skogen så ska det bli så skönt att bara kunna släppa ut Akki så han kan springa fritt på tomten!
(nej det är inte färdigt, det ska upp lite till brädor....)

4 kommentarer:

 1. Håller me på att riva staket för att kunna sätta upp ett annat så man kan ha hunden fritt på tomten.. inte så mkt för att jag tror hon rymmer men man vet ju aldrig men framför allt för att ingen annan hund ska kunna komma och hälsa på ;)

  Tur allt gick bra !!

  ska vi träna lite på att avbyta oönskade beteenden imorn ;)

  Å som jag sa till ett par andra - man får ligga och lurpassa, för även om ni har staket så vill man att de ska veta sin plats på trädgården.

  SvaraRadera
 2. Ja tack väldigt gärna avbryta oönskade beteenden:):)
  Och du ska tro att jag tänker ligga och lurpassa vid staketet, vi kanske kan göra det tillsammans så blir det mycket roligare???!!!

  SvaraRadera
 3. Jag vill ligga o titta på er när ni ligger o lurpassar, guuuu så roligt :)

  SvaraRadera
 4. Tycker staketet ser färdigt ut faktiskt... :)

  SvaraRadera