onsdag 6 april 2011

Hundkurs!

Igår var det dax för hundkurs igen.
Igår var det sitt, ligg och början på inkallning som gällde, och då gäller det minsann att man har tränat på sina kontaktövningar. Det gick helt okej om vi får säga det själv, Akki och jag :) Men såklart måste vi nu träna på det hemma också så det går ännu bättre nästa gång. Så länge det finns godis nära så är Akki väldigt mån om att göra det jag vill att han ska göra, annars skiter han fullständigt i vilket. Men visst är det så när det gäller oss också att om man vet att det finns en belöning så är man mycket mer motiverad att göra det man ska än om det inte finns???? Hur som helst tycker jag det är så himla roligt att gå på kurs och lära sig hur man ska träna och lära sin hund, och man blir ju så himla glad när man ser att hunden förstår vad det är man vill att den ska göra :)
Och som ett extra plus i kanten har man några vänner där också, som man har väldigt roligt tillsammans med  och som har samma sjuka humor som en själv :):):)
 Sittt
Ligg.
Här vill Akki gärna bara meddela att det är betydligt bättre att träna ligg på ryamattan hemma i vardagsrummet än på en genomblöt gräsplan som är iskall.....
Tänkte höra med hundtränaren om man kunde få ta med sig en värmedyna nästa gång???!!!

1 kommentar: